Engelse versie Franse versie Duitse versie Nederlandse versie
Toegankelijkheid

ESPACE streeft naar een optimale toegankelijkheid van de website en heeft deze zo veel mogelijk volgens de toegankelijkheidsrichtlijnen ontworpen. Als u problemen hebt met de toegang tot deze site of als u suggesties hebt voor verbetering van de toegankelijkheid, kunt u contact opnemen met Jill Cook.

Lay–out

De tekst is opgemaakt met behulp van stijlbladen. De gebruiker kan deze in zijn eigen browser wijzigen om de weergave aan te passen aan zijn eigen wensen. Als u de tekst moeilijk kunt lezen, kunt u in uw browsermenu de tekengrootte aanpassen. Voor de afbeeldingen op de pagina’s zijn alt tags gebruikt. Alle pagina’s hebben html-paginatitels. Links naar andere documenten worden over het algemeen in een nieuw venster geopend. U kunt deze vensters sluiten zonder dat u de site verlaat.

Access Keys

De ESPACE-website beschikt over een sneltoetsfunctionaliteit. Deze sneltoetsen kunnen worden gebruikt om snel en gemakkelijk binnen de website te navigeren. Windows-gebruikers hoeven hiertoe alleen de Alt-toets in te drukken, samen met het betreffende cijfer, waarna u beide toetsen loslaat en op return drukt. Mac-gebruikers hoeven alleen de Ctrl-toets in te drukken samen met het betreffende cijfer. Op deze site kunt u de volgende sneltoetscombinaties gebruiken:

Alt + 0 - Ga naar Toegankelijkheidsverklaring
Alt + 1 - Ga naar Homepage
Alt + 2 - Ga naar Sitemap
Alt + 3 - Ga naar Contact opnemen
Alt + 4 - Ga naar Deel 2 Inleiding
Alt + 5 - Ga naar Deel 2 Kernacties
Alt + 6 - Ga naar Deel 2 Partners
Alt + 7 - Ga naar Deel 2 Nieuws
Alt + 8 - Ga naar Deel 2 Extended Partnership
Alt + 9 - Ga naar Deel 2 Uitkomsten

Via de tab-toets krijgt u toegang tot submenulinks of tekstlinks op een pagina.

Sitemap

Met behulp van de sitemap van de ESPACE-website kunt u snel vinden wat u zoekt op de site.

PDFs

De site bevat een aantal PDF-links. Klik op de volgende link naar deAccess Adobe websiteom een PDF-document met een screenreader te kunnen lezen.

 

Hosted by Hantsweb
NW Europe Homepage NW Europe homepage
Toegankelijkheid | Sitemap | Contact
©2007 ESPACE Project
Top photo credit: TU-Berlin, PIK, Marc Zebisch,Marc.zebisch@eurac.edu