Engelse versie Franse versie Duitse versie Nederlandse versie
Toegankelijkheid

ESPACE streeft naar een optimale toegankelijkheid van de website en heeft deze zo veel mogelijk volgens de toegankelijkheidsrichtlijnen ontworpen. Als u problemen hebt met de toegang tot deze site of als u suggesties hebt voor verbetering van de toegankelijkheid, kunt u contact opnemen met Jill Cook.

Lay-out

De tekst is opgemaakt met behulp van stijlbladen. De gebruiker kan deze in zijn eigen browser wijzigen om de weergave aan te passen aan zijn eigen wensen. Als u de tekst moeilijk kunt lezen, kunt u in uw browsermenu de tekengrootte aanpassen. Voor de afbeeldingen op de pagina’s zijn alt tags gebruikt. Alle pagina’s hebben html-paginatitels. Links naar andere documenten worden over het algemeen in een nieuw venster geopend. U kunt deze vensters sluiten zonder dat u de site verlaat.

Access Keys

De ESPACE-website beschikt over een sneltoetsfunctionaliteit. Deze sneltoetsen kunnen worden gebruikt om snel en gemakkelijk binnen de website te navigeren. Windows-gebruikers hoeven hiertoe alleen de Alt-toets in te drukken, samen met het betreffende cijfer, waarna u beide toetsen loslaat en op return drukt. Mac-gebruikers hoeven alleen de Ctrl-toets in te drukken samen met het betreffende cijfer. Op deze site kunt u de volgende sneltoetscombinaties gebruiken:

Alt + 0 - Ga naar Toegankelijkheidsverklaring
Alt + 1 - Ga naar Homepage
Alt + 2 - Ga naar Sitemap
Alt + 3 - Ga naar Contact opnemen
Alt + 4 - Ga naar Deel 1 Inleiding
Alt + 5 - Ga naar Deel 1 Strategie
Alt + 6 - Ga naar Deel 1 Partners
Alt + 7 - Ga naar Deel 2

Via de tab-toets krijgt u toegang tot submenulinks of tekstlinks op een pagina.

Sitemap

Met behulp van de sitemap van de ESPACE-website kunt u snel vinden wat u zoekt op de site.

PDFs

De site bevat een aantal PDF-links. Klik op de volgende link naar de Access Adobe website om een PDF-document met een screenreader te kunnen lezen.

 

Hosted by Hantsweb
NW Europe Homepage
Toegankelijkheid | Sitemap | Contact
©2007 ESPACE Project
Top photo credit: TU-Berlin, PIK, Marc Zebisch,Marc.zebisch@eurac.edu
 
NW Europe homepage